ramen Leuven

Reinigen van opritten en terrassen: laat Softwash-Belgium u verrassen!

Kan uw tuin wel een opknapbeurt gebruiken? Wilt u de buitenboel er weer als nieuw uit laten zien? Softwash-Belgium is een absolute meester in het reinigen van opritten en terrassen. Sterker nog, u wordt verrast, want u wist niet dat de tegels, het beton of de kiezels weer zó konden glimmen. Dit doet Softwash-Belgium met een moderne en duurzame vorm van hogedrukreiniging: de Softwashmix ontdoet allerlei materialen van meeldauw, schimmel en mos door de actieve werking die dit mengsel heeft. Het reinigen van opritten en terrassen is een vervelende klus, Softwash-Belgium heeft het echter tot kunst verheven!


Duurzaam uw opritten en terrassen reinigen

In deze tijd dat iedereen zijn steentje probeert bij te dragen aan een betere planeet, is duurzame reiniging noodzakelijk. Softwash-Belgium gaat niet met bleekwater te werk. De al genoemde Softwashmix is een slim mengsel dat alles er niet alleen als nieuw uit laat zien, maar waarbij ook drie keer minder water wordt gebruikt dan bij klassieke hogedrukreiniging. Opritten en terrassen reinigen op een duurzame manier is bij Softwash-Belgium daarom in vertrouwde handen. Ook omdat de buitenboel vier- tot zesmaal langer zichtbaar schoon blijft wanneer deze beproefde techniek is toegepast. Wilt u uw opritten en terrassen reinigen zodat alles er weer oogverblindend uitziet, dan neemt u contact op met Softwash-Belgium. 


Opritten en terrassen laten reinigen door de experts van Softwash-Belgium

Ook als u het huis of bedrijfspand wilt verkopen voor een betere prijs, staat Softwash-Belgium u bij. Niet alleen de opritten en terrassen laten reinigen, maar ook de gevel en het dak aan laten pakken doet u snel en simpel door Softwash-Belgium op deze klus te zetten. Elk mogelijke object van het exterieur, van welk materiaal dan ook, wordt op grondige wijze aangepakt door de enthousiaste experts, die dankzij ruime ervaring al talloze opdrachtgevers tevreden stelde. Wilt u de opritten en terrassen laten reinigen op de perfecte, duurzame manier, dan kiest u voor Softwash-Belgium.

Stuur ons gerust een berichtje,


Wij proberen u zo snel mogelijk te antwoorden. Geef ook zeker aan waarover het gaat zodat wij u sneller kunnen helpen. Mocht het niet zo goed lukken, kunt u altijd bellen 0499 22 97 97 of een Whatsapp kan zeker ook. 


(Wij preferen en bericht, bellen is soms wat moeilijk maar niet onmogelijk)