ramen Leuven

Reinigen van CREPI:

Softwash-Belgium is uw specialist

Heeft u een gevel van crepi aan uw woning of bedrijfspand? Crepi schoonmaken verdient speciale aandacht en Softwash-Belgium heeft zich daarin bekwaamd als geen ander. Dit jonge bedrijf verwijdert meeldauw, (korst)mos, organische vlekken en bacteriën met de speciale Softwashmix. De gevel ziet er daarna weer uit om door een ringetje te halen, oftewel als nieuw! Softwash-Belgium wordt veelvuldig ingehuurd voor crepi schoonmaken, maar ook voor andere schoonmaakklussen aan uw huis. Denk aan daken,  oprit, terras, ramen en tuinafsluitingen. 


Duurzaam schoonmaken van de crepi gevel van uw woning of bedrijfspand

Softwash-Belgium is van meet af aan duurzaam bezig. Bij het schoonmaken van crepi wordt drie keer zo weinig water gebruikt als bij normale hogedrukreiniging en de gebruikte Softwashmix is 100 % biologisch afbreekbaar. Dit is een actieve stof waarop ongewenste verschijnselen geen antwoord hebben. Daarbij blijft het resultaat vier tot zes keer langer dan bij andere manieren van reinigen. Het schoonmaken van uw crepi gevel of andere oppervlakte laat u dus uitvoeren door de proactieve en vindingrijke professionals van Softwash-Belgium. 


Klinkers, beton, hout, glas, steen en crepi laten schoonmaken door Softwash-Belgium

Softwash-Belgium onderscheidt zich door de grondige reiniging van alle mogelijke bouwmaterialen. Het beton van uw terras, het hout van uw carport, het glas van uw vensters (op elke hoogte) en nog veel meer. Zelfs de klinkertjes op het terras en de kiezels op de oprit krijgen een beautybehandeling! Crepi schoonmaken doet Softwash-Belgium dus ook. Wilt u uw woning of bedrijfspand een frisse look geven op een professionele, duurzame manier, neem dan contact op met Softwash-Belgium. Stuurt u een mail, WhatsApp of bericht via het contactformulier, laat dan met enkele woorden weten om welke onderdelen en materialen het gaat. 'Gevel crepi laten schoonmaken' bijvoorbeeld, of 'ontmossen van het dak'. Dan kunnen de medewerkers van Softwash-Belgium, enthousiast als altijd, zich op de klus storten.

Stuur ons gerust een berichtje,


Wij proberen u zo snel mogelijk te antwoorden. Geef ook zeker aan waarover het gaat zodat wij u sneller kunnen helpen. Mocht het niet zo goed lukken, kunt u altijd bellen 0499 22 97 97 of een Whatsapp kan zeker ook. 


(Wij preferen en bericht, bellen is soms wat moeilijk maar niet onmogelijk)