ramen Leuven

Softwash-Belgium, dé specialist in crepi reinigen en meer

Wilt u uw gevel, dak, terras, oprit of tuinafsluiting er weer als nieuw uit laten zien? Softwash-Belgium geeft uw complete woning een frisse look. Crepi reinigen is slechts één van de specialiteiten van dit bedrijf. De naam Softwash is bewust gekozen om de nadruk te leggen op de subtiele manier van reinigen: er wordt geen hogedrukspuit, maar een nevelstraal gebruikt zodat er drie keer zo weinig water verbruikt wordt. Deze straal wordt gecombineerd met de 100 % biologisch afbreekbare Softwashmix. De crepi reinigen van bijvoorbeeld uw gevel gebeurt zodoende op een duurzame manier, en minstens zo grondig. 


Crepi gevel reinigen? Softwash-Belgium inhuren!

De crepi gevel reinigen op een duurzame manier past precies bij het huidige tijdsbeeld. Chemische schoonmaakmiddelen en te hoog waterverbruik wilt u zo veel mogelijk vermijden. Maar Softwash-Belgium doet veel meer dan alleen de crepi gevel reinigen. Met deze beproefde techniek worden ook daken, terrassen, opritten, tuinafsluitingen en andere onderdelen die een opknapbeurt kunnen gebruiken, volledig van een gloednieuwe uitstraling voorzien. Softwash-Belgium pakt alle mogelijke materialen aan: hout, beton, leisteen, tegels, polycarbonaat en crepi, alle elementen krijgen een makeover. Alle ongewenste elementen zijn op deze manier in no time verdwenen.


Gevelreiniging crepi: de voordelen van Softwash-Belgium

Deze gevelreiniging van uw crepi exterieur brengt diverse voordelen met zich mee. De belangrijkste is dat uw huis in waarde stijgt zodra Softwash-Belgium de boel onder handen heeft genomen. Maar een crepi gevelreiniging van Softwash-Belgium is ook duurzaam, vanwege het minimum aan watergebruik en de 100% biologisch afbreekbare Softwashmix. Het resultaat blijft 4 tot 6 keer langer zichtbaar dan bij traditionele gevelreiniging, bacteriën, schimmels en mos krijgen geen kans en bovenal: het wordt allemaal weer brandschoon! Is uw gevel aan onderhoud toe, neem dan contact op met Softwash-Belgium voor een oogverblindend resultaat. 

Stuur ons gerust een berichtje,


Wij proberen u zo snel mogelijk te antwoorden. Geef ook zeker aan waarover het gaat zodat wij u sneller kunnen helpen. Mocht het niet zo goed lukken, kunt u altijd bellen 0499 22 97 97 of een Whatsapp kan zeker ook. 


(Wij preferen en bericht, bellen is soms wat moeilijk maar niet onmogelijk)